Kneipp recenzie a skúsenosti

vyberomat sk fbeb
vyberomat sk fbeb

Značka Kneipp so 130 ročnou tradíciou vznikla v Nemecku, ako výsledok tvrdej práce Sebastiana Kneippa a lekárnika Leonharda Oberhäußera. Spájal ich spoločný záujem o účinkoch prírodných rastlinných esencií, z ktorých postupom času vyrábali recepty, ktoré sú dodnes základom výrobkov Kneipp.

Od roku 1891 sa značka rozrástla o množstvo výrobkov. Dnes môžeme v každej drogérií nájsť širokú ponuku produktov Kneipp zameraných na starostlivosť o telo a pleť.

Čo si vybrať?

Na začiatok sme si pre vás pripravili zopár tipov na výrobky od značky Kneipp.

NázovKladyZáporyOrientačná cenaKde kúpiť?
Látková pleťová maska detox– hĺbkovo čistí pleť
– vegánsky produkt
– bez parabénov, silikónov a konzervačných látok
– jednorázový produkt 3,70 €Zobraziť ponuku
Balzam na pery aloe vera– originálny dizajn
– ekologickosť
-100% prírodné zloženie
– ochrana pier
– neobsahuje konzervanty, parafíny, silikóny a minerálne oleje
– vôňa nemusí každému vyhovovať
– vyššia cena 
4,40 €Zobraziť ponuku
Maslo pre starostlivosť o chodidlá 100 ml– pozitívne recenzie
– rýchle vstrebávanie
– príjemná vôňa
– funkčnosť
– nenašli sme5,90 €Zobraziť ponuku
Kazeta šťastné sprchovanie 3×75 ml– 3 ks v balení
– intenzívna vôňa
– pre všetky typy pleti
– bez konzervantov, parafínov, silikónov a minerálnych olejov
– vône nemusia každému vyhovovať7,30 €Zobraziť ponuku
Súprava olejov do kúpeľa 6×20 ml– 6 ks v balení
– množstvo pozitívnych recenzií
– 100 % prírodný produkt
– bez konzervačných látok a farbív
– pri použití veľkého množstva zanechávajú mastný film na stenách vani8,10 €Zobraziť ponuku
3 bylinky na odvodnenie Plus 60 tabliet– podporuje prirodzenú funkciu obličiek
– prírodné zloženie
– bez nepríjemnej príchute
– bez vedľajších účinkov
– pri používaní musíte zvýšiť množstvo prijatých tekutín8,70 €Zobraziť ponuku
vyberomat sk latkova pleova maska detox

Látková pleťová maska detox

Omladzujúca a hĺbkovo čistiaca pleťová maska zanechá vašu pleť žiarivú, mladistvú a jemnú. Vďaka aktívnemu uhliu pleť detoxikuje a zbavuje ju mazu. Výrobok je vegánsky. Neobsahuje konzervačné látky, silikóny a minerálne oleje.


vyberomat sk balzam na pery aloe vera

Balzam na pery aloe vera

Balzam na pery vás zaujme už na prvý pohľad vďaka originálnemu dizajnu z korku. Je vhodný aj pre ľudí s alergiou na včelí vosk. 100% prírodné zloženie bez konzervantov, parafínov, silikónov a minerálnych olejov zaručuje postupné vstrebávanie a dlhodobý účinok s intenzívnou hydratáciou.


vyberomat sk maslo pre starostlivost o chodidla ml

Maslo pre starostlivosť o chodidlá 100 ml

Maslo od značky Kneipp poskytne perfektnú starostlivosť o vaše chodidlá. Vďaka bambuckému maslu, syntetickej močovine, panthenolu a vitamínu E zostanú vaše chodidlá zvláčnené a hydratované. Zároveň zlepšuje hojenie rán na nohách a viditeľne odstraňuje tvrdosť kože. Maslo sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film.


vyberomat sk kazeta stastne sprchovanie x ml

Kazeta šťastné sprchovanie 3×75 ml

Darčeková kazeta obsahuje 3 ks sprchových gélov s intenzívnou vôňou mandľových kvetov, citrovníka s vavrínom a tropického ovocia. Sprchové gély sú vhodné pre každý typ pokožky, nedráždia a nevysušujú. Neobsahujú konzervanty, parafíny, silikóny a ani minerálne oleje.


vyberomat sk suprava olejov do kupela x ml

Súprava olejov do kúpeľa 6×20 ml

V tejto sade nájdete 6 druhov 100 % prírodných olejov, ktoré boli získané extrakciou z vonných bylín. Každý z nich má blahodarný vplyv na organizmus, pomáhajú zrelaxovať a zanechávajú pokožku jemnú a hydratovanú. Neobsahujú konzervačné látky a ani farbivá. V balení sa nachádzajú oleje: dokonalý odpočinok, hĺbkové uvoľnenie, mandľové kvety, tajomstvo krásy, antistress a staré dobré časy.


vyberomat sk bylinky na odvodnenie plus tabliet

3 bylinky na odvodnenie Plus 60 tabliet

Pokiaľ hľadáte prírodný spôsob ako zbaviť svoje telo nadbytočnej vody, skúste použiť doplnok stravy pre odvodnenie od Kneipp. Obsahujú petržlen, žihľavu a borievky, ktoré podporujú prirodzenú funkciu obličiek a udržanie rovnováhy vody v tele. Odporúčané dávkovanie je 1 tabletka 2 až 4 krát denne.

Rad produktov

Názov Popis
Goodbye StressVďaka kombinovanej vôni mäty a rozmarínu premenia výrobky tejto rady, váš stres, na pozitívnu energiu.
Mandľové kvetyVýrobky obsahujú vysoko kvalitný mandľový olej s vitamínom E, argánovým a slnečnicovým olejom.
Levanduľový senAko názov napovedá, extrakt z levanduľového oleja dopraje Vašim nervom relax, vďaka čomu už nikdy nebudete mať problém so zaspávaním.
Svaly a kĺbyV prípade, že pravideľne namáhate Vaše svaly a kĺby, vyskúšajte rad produktov s obsahom arniky. Vrátia Vaše svaly a kĺby späť do formy.
NachladnutieEukalyptus je skvelým pomocníkom pri nachladnutí. Tento rad produktov Vám pomôže prečistiť dutiny a dýchacie cesty, vďaka čomu zvládnete prekonať chorobu rýchlejšie.
Čerešňový kvetČerešňový kvet s obsahom prírodných olejov a ryžových klíčkov ochráni pokožku pred vysušením a lieči kožné problémy.
Suchá / atopická pokožkaTrpíte podráždenou pokožkou, naurodermitídov, exémom alebo extrémne vysušenou pokožkou? Vyskúšajte výrobky s obsahom pupalkového oleja s mastnými kyselinami a kyselinou gama-linolenovou.
Radosť zo životaKombinácia citrovníka pravého, citronely a vavrínu zaisťuje dobrú náladu po každom sprchovaní.

Kúpeľové prípravky

Vďaka širokej ponuky prípravkou do kúpeľa bude každé kúpanie zážitkom.

Oleje

Široká ponuka kúpeľných olejov rôznych vôní nevysušia Vašu pokožku, uvoľňujú myseľ a telo čím urobia z kúpeľu zážitok. Kneipp ponúka aj darčekové sady s miniatúrami viacerých druhov.

Soľ

Soli do kúpeľa obsahujú prírodné minerály a stopové prvky, ktoré dodávajú pokožke prospešné látky. Na výber máte z 500 g, 60 g balenia a darčekových setov.

Peny

Ďalším skvelým spôsobom, ako umocniť zážitok z kúpania, je pridať penu do kúpeľa. Pena nevysušuje pokožku, a vďaka intenzívnej vôni upokojí myseľ a telo.

Telová starostlivosť

Prípravky zanechajú pokožku jemnú, hebkú a hydratovanú.

Sprchové gély

Sprchovanie je každodenná záležitosť, a preto Vám odporúčame dať si pri ich výbere záležať. Kneipp ponúka pestrú škálu rôznych vôní, ktoré majú blahodarné účinky na vaše telesné a aj psychické zdravie.

Telové mlieka

Telové mlieka zanechajú Vašu pokožku hodvábne hebkú a hydratovanú. Vybrať si môžete z samostatných 200 ml balení alebo z darčekových balení, kde sa nachádzajú spolu so sprchovým gélom.

Telové masážne oleje

Masážne oleje pomôžu zregenerovať svaly a zbavia Vás nepríjemných bolestí chrbta a šije. Vďaka príjemnej vôni zároveň uvoľnia myseľ. Navyše zhydratujú pokožku. Vybrať si môžete zo samostatných 100 ml balení alebo z darčekového setu.

Peeling

Už po prvom použití zanechá pokožku zbavenú od odumretých kožných buniek, jemnú a hebkú. Pravidelným používaním peelingu na telo môžete dokonca redukovať celulitídu. Na výber máte 200 ml alebo 40 ml balenie.

Ruky

Pravidelným používaním krémov na ruky dosiahnete hydratované ruky bez známok stárnutia.

Nohy

Značka nezabudla ani na Vaše chodidlá. Ponúka maslo, soľ do kúpeľa či masť na zhrohovateľnú kožu chodidiel.

Prípravky na pleť

Poskytnite svojej pleti kvalitnú starostlivosť za primeranú cenu.

Krém

Vďaka krému na tvár bude vaša pleť hydratovaná, vypnutá a zregenerovaná. Obsahuje vitamín E a chráni pred voľnými radikálmi.

Maska na tvár

Kneipp rozšírila svoju ponuku o pleťové masky na tvár, rôzneho druhu. Vybrať si môžete napríklad s uvoľňujúcej, antistressovej alebo detoxikačnej masky.

Čistenie

Mlieko z mandľových kvetov pleť vyčistí, no zároveň ponecháva kožnú bariéru bez porušenia.

Sérum

Pokiaľ Vaša pleť potrebuje extra starostlivosť, využite séra od Knaipp. Poskytnú intenzívnejšiu hydratáciu a zanechajú pleť hebkú.

Balzam na pery

100 % prírodné balzamy na pery, Vám prinesú perfektnú starostlivosť a krásne pery. Zaisťujú dlhodobú hydratáciu vďaka postupnému vstrebávaniu.

Detská kozmetika

Aj detská pokožka si zaslúži prvotriednu starostlivosť. Vďaka produktom od Kneipp zostane ich pokožka hydratovaná a zdravá.

Peny

S detskými penami s motívom princeznej a piráta už viac nebude problém dostať Vaše dieťatko do vane. Značka ponúka 400 ml balenie.

Šampóny a sprchové gély

Sprchové gély 2 v 1 sú ideálne pre detskú pokožku, ktorú neštípu a nevysušujú. Ponúkajú príjemnú vôňu malín alebo dračieho ovocia.

Soľ

Ďalším skvelým spôsobom ako udržať dieťatko vo vani je pridanie soli do kúpeľa. Vďaka dizajnu s princeznou a drakom bude každý kúpeľ bez sĺz.

Doplnky stravy

Značka nezabúda aj na Vaše zdravie. Rozšírila svoj sortiment o šumivé a pevné tabletky.

Šumivé tabletky

V prípade, že chcete posilniť Vašu imunitu využite šumivé doplnky stravy. Na výber máte tabletky na posilnenie imunity, na obranyschopnosť alebo na odvodnenie.

Pevné tabletky

Pokiaľ Vám nevyhovuje forma šumivých tabliet, môžete využiť klasickú formu. Na výber máte z 3 bylín na odvodnenie, trazalky, vitamínov na nervový systém a vitamínov na pamäť a koncetráciu.

Zhrnutie

Klady produktovZápory produktov
+ vegánske produkty
+ dlhoročná tradícia
+ netestované na zvieratách
+ bez parafínov, silikónov a konzervantov
+ dermatologicky testované
+ príjemná vôňa
– obsahujú parfum
– vyššia cena
Moments of Joy for 130 years
vpn

VPN – Čo to je a ako funguje?

Virtuální privátní síť, zkráceně VPN, je technologie, která umožňuje uživatelům připojení k internetu přes soukromou…

Read More

Všetky informácie spomenuté vyššie boli platné a aktuálne v čase písania tohto článku, avšak nemusia už byť aktuálne v tejto chvíli. Článok je spojením verejne dostupných informácií alebo hodnotení a osobného názoru autora. Účelom článku je agregovať čo najviac užitočných informácií na jednom mieste a zjednodušiť tak porovnanie a výber predajcu pre potencionálnych zákazníkov. Všetky ceny, služby a podmienky spomenuté v článku majú len informatívny charakter. Každý čitateľ je tak povinný overiť si všetky informácie uvedené v článku u daného predajcu. Jediným aktuálnym zdrojom informácií je vždy oficiálna stránka predajcu.

Vložiť komentár

Pin It on Pinterest