answear.sk – recenzie a skúsenosti

Answear bol založený na konci roka 2010. Svoje pôsobenie začal v Poľsku a po veľkom úspechu sa rozrástol aj na český a slovenský trh. Dnes už pôsobí v siedmich štátoch Európy. Za úspechom obchodu stojí filozofia ponúkať oblečenie najmódnejších svetových značiek, kvalita ponúkaného tovaru, výhody a služby pre zákazníkov. Okrem nákupu sa tu dozviete o novinkách z oblasti módnych trendov, ktoré vám pomôžu pri výbere.

Sortiment obchodu

Answear ponúka široký sortiment oblečenia, obuvi a doplnkov pre celú rodinu. Nájdete tu viac ako 75 000 produktov viac ako 300 značiek. V ponuke obchodu si vyberiete módny tovar známych značiek, akými sú Mango, Vero Moda, Levi´s, Diesel, Guess Jeans a Tommy Hilfinger. Pre tých, ktorí hľadajú športové oblečenie a obuv, sú tu značky Adidas, Nike, New Balance či Fila. So svojou bohatou ponukou sa Answear neuspokojuje. Neustále vyhľadáva nové kvalitné značky, o ktoré svoj sortiment postupne rozširuje.

Prehľadné zobrazenie, ktoré šetrí čas

Eshop je rozdelený na sekcie zvlášť pre mužov, ženy a deti. Stačí si vybrať tú správnu a môžete začať nakupovať. V každom oddelení nájdete viacero kategórií: Oblečenie, Obuv, Doplnky, Šport, Premium a Sale. Každá z nich je ďalej rozdelená na viacero podkategórií.

Rozdelenie a zobrazovanie výrobkov je prehľadné. Pri vyhľadávaní môžete použiť filtrovanie podľa veľkosti, značky, farby a ceny. Dostupné veľkosti sa zobrazujú v hlavnom katalógu tovaru. Stačí, keď prejdete kurzorom po náhľadovom obrázku. Pre zobrazenie dostupných veľkostí tak nemusíte prechádzať na stránku prezeraného produktu, čo vám ušetrí množstvo času.

Answear si dal za úlohu pripraviť všetko pre pohodlný nákup z domova. Okrem delenia tovaru do kategórií a podkategórií tu vyhľadáte tovar aj podľa jednotlivých značiek. Na tento účel slúži sekcia obchodu Značky. V abecednom zozname tu vyhľadáte svoju obľúbenú značku a ďalej si už len pohodlne prezeráte jej kompletnú ponuku. Zaujímavá je tiež sekcia Novinky, kde si môžete prezrieť všetky najnovšie módne prírastky obchodu.

Výhody nákupu na Answear

Na Answear sa každý týždeň stretnete s novými, výhodnými akciami na vybraný tovar. Nakupovať lacnejšie tak môžete nielen v sezónnych výpredajoch. Bohatý výber zľavneného tovaru na vás čaká počas novembrového Black Friday alebo v novoročnom výpredaji. Samozrejmosťou sú znížené ceny na valentínske darčeky, finálne výpredaje alebo akcie na vybrané značky so zľavami až do 70 %. Okrem toho môžete pri nákupe využiť aj cashback.

Navyše, ak sa pridáte medzi odberateľov newslettra obchodu, získate ako odmenu 10 € na svoj prvý nákup v hodnote minimálne 50 €.

Šetrite s Answear Club

Extra výhody môžu využívať všetci členovia Answear Clubu. Jeho členom sa stávate automaticky po  registrácii v obchode. Nemusíte kvôli tomu vypĺňať žiadne ďalšie údaje. 10 % z každej vašej objednávky sa následne pripíše na váš osobný zákaznícky účet ako Answear Club body. Nazbierané body využijete na zníženie ceny tovaru počas ďalšieho nákupu. A to nie len na nezlacnený ale aj na zlacnený tovar. Keď nazbierate dostatok bodov, môžete nakupovať až o 50 % lacnejšie.

Ak chcete tieto výhody využívať naplno, nezabudnite na pravidlá, ktoré umožňujú uplatnenie bodov len do 180 dní od pripísania na váš účet.

Rýchla doprava zadarmo

Nákup z Answear vám bude doručený prostredníctvom kuriéra DPD alebo spoločnosťou Zásielkovňa. Pri oboch spôsoboch doručenia je výška poštovného 2,50 €. Doprava zadarmo je vám k dispozícii už od objednávky v hodnote 25 €.

Doručenie objednaného tovaru je rýchle. Ak stihnete svoj nákup dokončiť do 12:00, bude odoslaný ešte v ten istý deň. Podmienkou je, aby bola v tomto čase pripísaná na účet obchodu aj vaša platba. Objednávky uskutočnené po 12:00 sa odosielajú nasledujúci pracovný deň. Ak nakupujete cez víkend, vaša objednávka bude odoslaná v nasledujúci pracovný deň.

Spôsoby platby

V eshope Answear zaplatíte niekoľkými spôsobmi. Môžete si tak vybrať ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Zaplatíte:

  • online platobnou kartou,
  • rýchlym online prevodom z vybraných bánk,
  • bankovým prevodom (peniaze budú pripísané do 24 hodín),
  • pomocou elektronickej platby Gopay,
  • hotovosťou alebo platobnou kartou na dobierku.

Bezproblémové vrátenie tovaru

Ak vám zakúpený tovar nebude vyhovovať, môžete ho vrátiť v predĺženej lehote 30 dní od prijatia zásielky. Vrátenie tovaru môžete uskutočniť bez udania dôvodu. Ak ste v obchode registrovaní a hodnota vašej objednávky bola vyššia ako 25 €, vrátenie tovaru máte zadarmo. Neregistrovaní zákazníci vracajú tovar na vlastné náklady. Za vrátenie nákupu zaplatia aj zaregistrovaní zákazníci s hodnotou objednávky pod 25 €.

Bezplatné vrátenie tovaru je možné cez spoločnosť Zásielkovňa alebo kuriérom DPD. Presný postup nájdete na stránke obchodu. Peniaze za vrátený tovar vám budú zaslané do 14 dní.

Reklamácia

Na všetky výrobky zakúpené v eshope Answear sa vzťahuje záručná doba 2 roky. Reklamovať je možné všetky vady, ktoré vznikli pri výrobe. Táto možnosť sa nevzťahuje na bežné opotrebenie či mechanické poškodenie tovaru. Pre bezproblémové vybavenie reklamácie si nezabudnite na stránke eshopu stiahnuť reklamačný formulár. Bez neho vaša reklamácia nebude prijatá. Tovar spolu s vyplneným formulárom zašlite na adresu obchodu. Reklamácia bude vybavená do 30 dní od jeho prijatia.

Zákaznícka podpora pre každého

Na Answear môžete využiť dva spôsoby komunikácie. K dispozícii je vám kontaktný formulár na stránke eshopu alebo telefonická linka. Zákaznícku podporu na telefóne môžete kontaktovať v pracovné dni od 9:00 do 17:00. Odpovede na mnoho vašich otázok nájdete aj na podstránke Často kladené otázky.

Výhody

  • prehľadný katalóg tovaru s viacerými možnosťami filtrovania
  • kvalitné značkové produkty
  • bohatý výber značiek
  • možnosť výberu tovaru v rôznych cenových kategóriách
  • dobrá komunikácia s obchodom
  • zákaznícka podpora na telefóne
  • doručenie zadarmo už od 25 €
  • rýchle dodanie tovaru
  • možnosť výberu spôsobu doručenia
  • výber z viacerých možností platby
  • množstvo akcií a zliav pri každom nákupe
  • výhodné šetrenie s Answear Clubom pre každého registrovaného zákazníka
  • zľavy Answear Club aj na zlacnený tovar alebo tovar v akcii
  • odmena za prihlásenie pre odber newslettra
  • rýchle vybavenie vrátenia tovaru
  • možnosť využiť bezplatné vrátenie tovaru
  • bezproblémový priebeh reklamácie

Nevýhody

  • napriek ponúkanej kvalite sa môže stať, že bude výrobok poškodený, reklamácia však v takomto prípade prebieha bez problémov
  • niektorí zákazníci uvádzajú problém so zdržaním dodania objednávky
  • medzi negatívne skúsenosti zákazníkov patrí aj dodanie nekompletnej objednávky alebo dodanie nesprávnej veľkosti

Zhrnutie

Ak hľadáte obchod, kde na jednom mieste nakúpite značkové oblečenie, obuv a doplnky pre celú rodinu, vyskúšajte eshop Answear. V Answear si vyberiete z ponuky viac ako 300 módnych značiek. Môžete si pri tom vyberať podľa vašich finančných možností z prémiových aj lacnejších značiek. Zobrazenie tovaru a jeho zaradenie do kategórií je veľmi prehľadné. Nečaká na vás žiadne prehliadanie produktov, o ktoré nemáte záujem. V každej kategórii sa nachádza viacero podkategórií s ďalšími možnosťami filtrovania aj zoradenia podľa požadovaných kritérií.

Celkovo hodnotíme obchod Answear ako miesto pripravené na príjemný nákup pre každého zákazníka. Okrem prehľadnosti oceníte rýchlu dopravu, dopravu zadarmo a ústretovosť pracovníkov zákazníckeho servisu. Niektorí zákazníci majú napriek tomu s Answear negatívne skúsenosti kvôli dodaniu nesprávneho alebo poškodeného tovaru. V takomto prípade je možné eshop požiadať o nápravu.


Všetky informácie spomenuté vyššie boli platné a aktuálne v čase písania tohto článku, avšak nemusia už byť aktuálne v tejto chvíli. Článok je spojením verejne dostupných informácií alebo hodnotení a osobného názoru autora. Účelom článku je agregovať čo najviac užitočných informácií na jednom mieste a zjednodušiť tak porovnanie a výber predajcu pre potencionálnych zákazníkov. Všetky ceny, služby a podmienky spomenuté v článku majú len informatívny charakter. Každý čitateľ je tak povinný overiť si všetky informácie uvedené v článku u daného predajcu. Jediným aktuálnym zdrojom informácií je vždy oficiálna stránka predajcu, ktorú nájdete na adrese:

answear.sk

Vložiť komentár

Pin It on Pinterest