gymbeam.sk recenzie a skúsenosti

Nielen milovníci cvičenia a fitness, ale i milovníci zdravého stravovania poznajú značku GymBeam, ktorá do sveta prerazila práve z východného Slovenska. Za jej úspechom stojí premyslený business koncept a predchádzajúce skúsenosti s desiatkami e-shopov, ktoré zakladateľ Dalibor Cicman spravoval. Akonáhle však spozoroval potenciál stránky GymBeam.sk, sústredil svoje záujmy na predaj výživových doplnkov. Dnes je GymBeam najrýchlejšie rastúcou fitness značkou v EÚ a najväčším distribútorom výživových doplnkov na Slovensku.

GymBeam vznikla v roku 2013 a rýchlo sa rozrástla. Okrem slovenského trhu s fitness potrebami obsadila trh v susednom Maďarsku a Česku, neskôr v Poľsku, Rumunsku, Nemecku, Chorvátsku, Bulharsku a udomácnila sa i na Ukrajine. V roku 2018 mesačník Forbes zaradil zakladateľa GymBeam do prestížneho rebríčka 30 pod 30.

Netradičný model business inteligencie

Na rozdiel od konkurencie, ktorá využíva tradičný business model a rastie pomaly a postupne, GymBeam využíva dynamiku a nadšenie mladých odborníkov vo svojom odbore a inovatívne dátové a digitálne prostriedky. I tie najväčšie rozhodnutia, akými sú vývoj produktov, výber nového tovaru a jeho časové umiestnenie do predaja alebo cenotvorba produktov, podliehajú obsiahlej analýze správania zákazníkov. Nazbierané dáta vyhodnocujú veľké množstvá automatizovaných skriptov a umelá inteligencia. Čo to v praxi znamená? GymBeam vie vopred predpokladať, kedy je najvhodnejší čas na uvedenie tej ktorej novinky, čoho príkladom sú čisté orieškové maslá, ktoré stránka ponúkla ako jeden z prvých predajcov na Slovensku.

Široká ponuka za férové ceny

V ponuke GymBeam nájdete vyše 9 000 zaujímavých produktov od viac než 120 značiek, spomedzi ktorých sú mnohé celosvetovo populárne. Vďaka politike cenotvorby, ktorá podlieha rozsiahlej analýze dát, sú tieto produkty dostupné i pre nás, a to vo férovej cene vzhľadom na kvalitu produktu a podmienky trhu. Na stránke GymBeam takto nakúpite výživové doplnky a proteíny, rôzne tréningové, predtréningové a regeneračné nápoje, ale i športové oblečenie a príslušenstvo na cvičenie.

Produkty vlastnej značky GymBeam

Už rok po vstupe na trh spustila GymBeam vývoj a predaj vlastných produktov. Momentálne má v ponuke až 3 vlastné značky a vyše 400 produktov, ktorých výroba prebieha v nemeckých laboratóriách. Predstavujú cenovo dostupnejšiu, no kvalitnú alternatívu k drahým produktom lukratívnych značiek. Vďaka tomu tvoria až 57 % z tržieb spoločnosti. Pri ich vývoji spoločnosť spolupracuje s profesionálnymi a vrcholovými športovcami. Tak dokáže navrhovať produkty splňujúce očakávania a potreby i tých najnáročnejších zákazníkov.

V portfóliu vlastnej značky GymBeam nájdete proteíny, spaľovače tukov, gainery a sacharidy, kreatín, výživu pre namáhané kĺby, BCAA a amynokyseliny, anabolizéry a stimulanty, vitamíny, minerály, ale i fitness jedlo a prísady na varenie, rôzne snacky a superfoods, akými sú 100 % arašidové maslo, para orechy, mandle, quinoa, chia semienka a ďalšie. Pod značkou GymBeam Clothing je do ponuky zaradené športové oblečenie pre mužov aj ženy, od fitness legín a teplákov, cez tričká, tielka a športové podprsenky, až po mikiny a kompresné oblečenie. Vlastná výroba spoločnosti GymBeam pokrýva takmer všetky potreby zo sveta športu.

Rýchle doručenie už do 24 hodín

Sklad o rozlohe približne 7 700 m2 expeduje objednávku už do niekoľkých hodín od úhrady. Vďaka polohe v Košiciach ju doručí už do 24 hodín od objednania do ktorejkoľvek oblasti Slovenska.

K dispozícii je niekoľko možností doručenia. Za poplatok 1,90 € vám balík doručia na poštu, za poplatok 2,90 € až k vám domov. Vybrať si môžete doručenie kuriérom Slovenskej pošty, spoločnosti GLS alebo SPS. Za rovnaký poplatok 2,90 € si objednávku prevezmete na niektorom z odberných miest parcelshopu SPS. Pre všetky tipy doručenia platí, že pri objednávke nad 70 € je poštovné zadarmo.

Osobný odber v Košiciach

GymBeam je obchod orientovaný na internetový predaj. Pre zákazníkov z okolia košického skladu však ponúka aj možnosť osobného prevzatia tovaru zdarma. Objednávka je na sklade GymBeam Košice uložená po dobu 7 dní a po ich uplynutí sa rezervácia zruší. Možnosť prevzatia rezervovaného tovaru je potvrdená e-mailovou správou. Objednávku s osobným odberom môžete zaplatiť vopred alebo až na mieste, a to v hotovosti alebo kartou.

Vrátenie tovaru a reklamácia

Do 30 dní od prevzatia tovaru je možné nepoškodený tovar vrátiť zaslaním na adresu spoločnosti v Košiciach. Zaslanie produktu Slovenskou poštou na adresu spoločnosti si rovnako vyžaduje aj reklamácia produktu. Oznámiť reklamáciu môžete vopred mailom alebo telefonicky.

Služba výmenný balík

Nevyhovuje vám produkt, ktorý ste si objednali? Ak máte záujem o iný, môžete využiť službu tzv. výmenného balíka. Záujem o službu oznámite mailom, správou na facebooku alebo telefonicky i s číslom objednávky a názvom produktu, ktorý by ste si želali. Zákaznícka podpora následne zabezpečí výmenu produktu podľa vášho želania. Balík je doručený nasledujúci pracovný deň. Pri jeho prevzatí odovzdáte kuriérovi dobre zabalený produkt z vašej pôvodnej zásielky. Takto sa vyhnete starostiam so spätným zasielaním nevyhovujúceho produktu, pričom získate i niečo navyše.

Všetky informácie na jednom mieste

Ste začínajúci športovec? Na stránke GymBeam.sk nájdete množstvo informácií a kvalitného obsahu, ktoré vám uľahčia vstup do sveta športu. Produkty sú úhľadne delené do jednotlivých kategórií so stručným popisom. Pri každom produkte nájdete jeho základné údaje, ale i obsiahlejšie informácie o tom, prečo, ako a kedy produkt používať, či pre koho je produkt určený. Pre poznatky nemusíte chodiť ďaleko, o všetkom sa dozviete priamo tu.

Súčasťou stránky je obsiahly blog, na ktorý prispievajú reálni športovci. Na GymBeam.sk nájdete komplexný návod k tomu, ako efektívne a zdravo športovať a stravovať sa, ako schudnúť, či ako si zostaviť tréningový plán. Okrem tipov na cviky na chrbát, spodné brucho a ďalšie telesné partie, určite neprehliadnete recepty, napríklad na chia puding, proteínové palacinky a rôzne smoothie recepty, ktoré vám pomôžu dostať sa do formy. Samozrejmosťou je taktiež BMI kalkulátor.

Záver a zhrnutie

Vďaka moderne nastavenému business plánu, sa internetový obchod GymBeam stal popredným predajcom výživových doplnkov a fitness potrieb na Slovensku. Spoločnosť je známa širokej škále zákazníkov a vy nemusíte byť športovcom, aby ste ich produkty poznali.

Vďaka cenovo dostupnému sortimentu a produktom s logom spoločnosti sa značka ľahko dostáva do povedomia stále nových zákazníkov. Priazeň získava i vplyvom kladných referencií šírených svetom sociálnych sietí. Tie hovoria napríklad o férovosti cien, rýchlosti a bezproblémovosti komunikácie a doručenia objednávky či o ústretovosti a profesionalite zákazníckej podpory. V neposlednom rade svedčia o kvalite vlastných produktov spoločnosti GymBeam.

Záporné reakcie, ktoré sa vyskytujú len zriedkavo, upozorňujú na občasné nedodržanie termínu doručenia objednávky, zaslanie chybného produktu alebo absenciu vzoriek pri objednávke nad 40 €. Zriedka sa taktiež týkajú nesplneného očakávania prítomnosti darčeka, ktorý sa zvykne objavovať v zásielke vyššej hodnoty alebo v zásielke verného zákazníka. Daná reakcia však nakoniec predsa len poukazuje na cielený waw efekt, jeden z primárnych komunikačných zámerov spoločnosti GymBeam.


Všetky informácie spomenuté vyššie boli platné a aktuálne v čase písania tohto článku, avšak nemusia už byť aktuálne v tejto chvíli. Článok je spojením verejne dostupných informácií alebo hodnotení a osobného názoru autora. Účelom článku je agregovať čo najviac užitočných informácií na jednom mieste a zjednodušiť tak porovnanie a výber predajcu pre potencionálnych zákazníkov. Všetky ceny, služby a podmienky spomenuté v článku majú len informatívny charakter. Každý čitateľ je tak povinný overiť si všetky informácie uvedené v článku u daného predajcu. Jediným aktuálnym zdrojom informácií je vždy oficiálna stránka predajcu, ktorú nájdete na adrese:

https://gymbeam.sk/

Vložiť komentár

Pin It on Pinterest